Camping

Dit jaar is onze camping geopend van 1 april tot en met 31 oktober 2021.

Onze camping is niet geschikt voor groepen. Wij verhuren volgens de Vekabo-voorwaarden.

Op Boerderijcamping Texel De Wamberg is van alles te beleven voor jong en oud. Onze camping is in 2018 aangelegd en van alle gemakken voorzien.
Het is kleinschalig, gezellig, honden- en autovrij.

De camping ligt in een heerlijk rustige omgeving, midden in polder Eierland in het noorden van het waddeneiland Texel. Een geweldig uitzicht op de camping,
en een prachtige omgeving rondom de camping. Zee, strand, duinen, bos en pittoreske dorpjes zijn binnen fietsafstand.

Op de camping zijn 15 zeer ruime kampeerplekken (gemiddeld 160 m2), waarvan 7 geschikt voor campers. Caravans en campers maximaal 7 meter. Tandemasser niet toegestaan.
Deze plekken hebben een verharde oprit. Hier kun je de camper of caravan op plaatsen. Daarnaast heb je nog een ruim grasveld.

Alle plekken zijn voorzien van 10 ampère stroom.Honden- en huisdierenvrij

Hondenvrij en huisdierenvrij? Maar jullie hebben zelf wel een hond en katten! Ja dat klopt en dat behoeft wat uitleg natuurlijk. Er lopen ook een paar katten op het erf. Ze zijn er om te knuffelen maar ook om muizen te vangen.

Onze lieve Friese Stabij Max bewaakt ons terrein, beperkt het ongedierte op de boerderij en is uiteraard de grote vriend van ons gezin.
Max komt niet op de camping en ook niet in onze stal.

Dan komen we gelijk bij de reden waarom wij hebben gekozen onze camping hondenvrij te houden.

Als een hond zijn behoefte doet in het weiland of stal komt de poep in het voer van de koeien. De boer maait namelijk het gras en geeft dit aan zijn koeien. De koeien eten met het gras ook de hondenuitwerpselen op. Dit kan abortus bij koeien veroorzaken, want de hond kan drager zijn van de ziekteverwekker Neospora. Om onze melkkoeien en hun kalfjes te beschermen hebben wij ervoor gekozen de camping hondenvrij te maken.


Faciliteiten

WiFi

Ideaal! Je hebt op de hele camping gratis WiFi. Dankzij onze eigen zendmast en glasvezelkabelverbinding heb je gegarandeerd een goede ontvangst.


Sanitairgebouw

Schoon sanitair vinden wij belangrijk. Onze boerencamping beschikt over een nieuw en modern sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Het luxe, schone en verwarmde gebouw beschikt o.a. over vloerverwarming, 3 douches, 3 toiletten en een urinoir. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we hebben een speciale wascabine met een babybadje en een verschoningstafel. Zodat zelfs de kleinste kinderen zich hier thuis voelen!

In het sanitairgebouw vind je ook een wasmachine die je tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. En er staat een vriezer voor uw koelelementen.

Broodjesservice

Vakantie is genieten en uitrusten. Hoe kun je beter je dag beginnen dan met een lekker ontbijtje? Dagelijks kun je bij ons op de camping verse broodjes bestellen. Wanneer je dat voor 18.00 uur doet, dan worden de vers afgebakken broodjes, de volgende dag voor 8.30 uur op de camping bezorgd!

Broodjes bestellen


Ontmoet onze ‘Guus’

Voor auto’s is er een parkeerplaats. Hierdoor is er weinig verkeer op de camping en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Wel zo fijn! Om de boodschappen naar jullie plek te brengen, staat er een mooie lichtblauwe kruiwagen klaar. Hij heet ‘Guus’ en brengt al uw boodschappen thuus!

Algemene informatie

Om jouw verblijf en dat van anderen zo plezierig mogelijk te maken, hanteren wij een aantal ‘spelregels’.

 • Wij stellen het zeer op prijs als je het terrein, de gebouwen en het erf probeert schoon te houden.

 • Onze camping is autovrij, fijn voor de spelende kinderen en jullie rust tijdens de vakantie. Dit houdt in dat je de auto parkeert op de daarvoor aangewezen plek. Voor het vervoeren van spullen hebben wij Guus!

 • Na 22.30 uur houden we het rustig op de camping.

 • Onze camping is niet geschikt voor groepen jongeren.

 • Bij ons is één extra leefruimte voor de caravan of vouwwagen toegestaan. Dus een voortent of een luifel, niet beide.

 • Caravans en campers maximaal 7 meter. Tandemasser niet toegestaan.

 • Voor het lozen van afvalwater kunt u het speciaal daarvoor aangewezen depot gebruiken.

 • Op de boerderij rijden tractoren en draaien machines. Let op, dit zijn professionele machines en hierom niet geschikt als speeltoestel. Daarom is het boerenerf afgeschermd van de camping om gevaarlijke situaties te vermijden.

 • Het gebruik van de speeltoestellen is op eigen risico.

 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

 • Wij houden van schoon en netjes! Daarom maken wij de toiletten en overig sanitair twee keer per dag schoon. Mocht dit niet toereikend zijn, dan is er voldoende schoonmaakmateriaal aanwezig. Samen houden we het schoon!

 • Wij zijn trots op ons groene grasveld. Daarom is een plastic grondzeil of een worteldoek is bij ons niet toegestaan. Graag alleen gebruik maken van een doek wat water- en luchtdoorlatend is, zodat het gras kan ademen.

 • In het chemisch toilet en urinoir gelieve geen papier storten.

 • Op en rond onze camping lopen ook poezen rond. Gelieve deze niet te voeren.

 • Poezen houden van zand. Maar het is niet de bedoeling dat onze poezen gebruik maken van de zandbak. Daarom hebben wij een net geplaatst over de zandbak. Deze gelieve terugplaatsen na het spelen.

 • Op de dag van aankomst kan je vanaf 14.00 uur terecht op je plek. Hoe leuk je vakantie ook was, helaas zul je op de dag van vertrek de plek voor 11.00 uur moeten verlaten.

 • Ben je wat eerder dan gepland aangekomen op de camping? Dan vragen we je om even te wachten op het parkeerterrein.

 • Uw reservering is definitief wanneer de eerste aanbetaling (50%) is voldaan. De tweede (restant) termijn moet zijn voldaan ten minste drie weken voor aankomstdatum.

 • Het bedrijf houdt zich het recht voor, jou aansprakelijk te stellen voor eventueel door jou toegebrachte schade.

 • De eigenaar van de camping aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, vermissing of beschadiging van eigendommen. Ook wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de gevolgen voortkomend uit gedrag van mens en dier.